Pozdravljeni smučarji in smučarke!
Prvi sneg je zabelil strmine okoliških hribov, tako da v soboto, 22. decembra, če bodo snežne razmere ugodne, bomo organizirali 1. izlet in 1. šolo smučanja na Zoncolanu.
Dobimo se na parkirišču pred trgovino s kolesarsko opremo MATHITECH ( bivša ISKRA, INKUBATOR,.. ) v Sežani ob 6.15 !.
Prijavnico na izlet in letak z zemljevidom novega zbirnega mesta, najdete v spodnjih priponkah. Če vam je ljubši osebni stik, lahko pokličete Darjo na 031 344 214 , do petka do 12. ure. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na avtobusu.V primeru zapolnitve vseh mest na avtobusu, se nam lahko pridružite z lastnim prevozom.
Študenti člani Kluba Študentov Sežana z veljavno študentsko izkaznico, bodo bili deležni subvencioniranega prevoza na sobotnih izletih ki bo znašal samo 5,00 EUR !


Vabljeni!

Učitelji 3. stopnje so se ta vikend mudili na Rogli, na predsezonskem ISIA seminarju, kjer so se seznanili z najnovejšo tehniko in metodiko učenja smučanja.
Tako bodo v tekoči sezoni tečaji potekali na najvišjem možnem nivoju. 

Učitelje 2. stopnje bodo pa novosti tehnike in metodike obnovili na Licenčnem seminarju 26.12.2018 na smučiščih Promotur, pod vodstvom Luke Jedrejčića, našega člana ter člana slovenske demonstratorske vrste za sezono 2018/19. 

Slike: David Sosič, intsagram: @davidsosic, FB: @david.sosic.photography


demoskupinska 


Pozdravljeni ljubitelji smučanja in deskanja!

Še je čas za vpis v šolo smučanja in deskanja!
Ne odlašajte, sneg bo kmalu pobelil strmine!
Za zgodnje prijave do 15.11.2018 boste otroka vpisali v šolo za samo 195€! za 7 izletov!
Podrobnosti  dobite pod rubriko: Šola smučanja in deskanja

Ne odlajšajte!