Loading color scheme

Zimovanja

 Andalo 2024

Tudi letos smo se za Vas potrudili in skrbno izbrali destinacijo za zimovanje.

Za zimsko sezono 2023/2024 smo za člane Smučarskega Društva Kras ponovno pripravili zimovanje na preizkušeni destinaciji Andalo- Molveno in sicer od 17. do 24. februarja 2024, med šolskimi zimskimi počitnicami OBALNO KRAŠKE, OSREDNJE SLOVENSKE REGIJE.

Vasica Andalo, ki je znana po bogati športno-turistični ponudbi (športni center, drsališče, bazen, nočni bari, razni organizirani kulturni in športni dogodki). Čudovita narava je raj za številne aktivnosti tekom celega leta. Molveno leži ob obalah jezera Molveno, največjega ledeniškega jezera, katerega obdajajo planine in gozdovi. Bregovi se spuščajo proti jezeru do same obale z višine 2000 m. Žičnice povezujejo mesto s pobočji Pradel-Montanare, ki ne veljajo za zahtevna smučarska območja, zato je smučanje tukaj primerno tudi za družine z otroki.

 

Smučarski center PAGANELLA

Sodobno opremljeno smučarsko središče na istoimenski planoti, z zelo dobro povezanim sistemom žičnic obsega 50 km prog različnih zahtevnostnih stopenj, 90 % smučišč pa je opremljenih tudi s snežnimi topovi. Je del smučarskega področja 'Skirama Dolomiti Adamello Brenta'. Tudi ljubitelji teka na smučeh bodo tukaj prišli na svoj račun, saj razpolagajo s 3 km dolgo stezo okoli jezera Andalo, zvečer pa osvetlijo še dodatnih 5 km stez skozi gozd. Ukvarjate se lahko s številnimi športnimi aktivnostmi na prostem ali v zaprtih prostorih: poleg smučanja se lahko pozimi popeljete s sanmi s konjsko vprego, poleti so zelo aktualni dolgi sprehodi po naravnem parku Adamello-Brenta, lahko pa se odpravite tudi na plavanje, drsanje ali v fitnes. Smučarsko središče tako obiskujejo gostje pozimi in poleti.

Prijavnico iz spodnje priponke natisnite, ročno izpolnite in pošljite po elektronsli pošti na: bohinc.lipica@gmail.com

Prijavnica na zimovanje in šolo smučanja Andalo 2024

Predstavitev Andalo 2024

 

Nastanitve:

-RESIDENCE VILA ERIKA MOLVENO: ( https://www.residencevillaerica.it/

-RESIDENCE ALPENROSE MOLVENO: (https://www.alpenrosemolveno.it/

-RESIDENCE ALBA MOLVENO: (https://residenza-alba.it/

-CAMPING MOLVENO: (https://www.campingmolveno.it/it/bungalows

-CASA MARIA MOLVENO: ( https://www.molveno.it/it/casa-maria#/alloggi/TRN/1b83ddfb-78fc-4baa-9c42-4f2cd6fc8a02)